Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Tietoa Osaa.fi-palvelusta


Kuinka Osaa.fi palvelu attaa minua?


Osaa.fi yhdistää kätevästi harjoittelijoita etsivät yritykset sekä harjoittelupaikkaa hakevat opiskelijat saman palvelun alle.

Harjoitteluhaku on helppokäyttöinen verkkopalvelu harjoittelupaikkoja ja työtä etsivien opiskelijoiden, maahanmuuttajien, oppilaitoksien ja yritysten välillä. Harjoitteluhaku mahdollistaa nopean ja oikeanlaisen harjoittelupaikan tai harjoittelijan löytämisen ja luo kanavan harjoittelun jälkeiseen työllistymiseen. Oppilaitoksia edustavat ammatilliset oppilaitokset ja ammattikorkeakoulut sekä yläkoulut, joissa palvelua käytetään TET-harjoittelupaikkojen sekä kesätöiden hakemisessa.

Palvelua on suunniteltu yhdessä oppilaitosten, opiskelijoiden, maahanmuuttajien ja työelämän edustajien kanssa. Palvelu tukee em. intressiryhmiä tasapuolisesti ja tehokkaasti eikä sitä ole suunniteltu vain yhden intressiryhmän työkaluksi. Palvelulle on merkittävä tarve, niin oppilaitosten kuin myös opiskelijoiden sekä maahanmuuttajien keskuudessa.

Palvelu on maksuton sitä käyttäville yrityksille 1.6.2019 asti. Tämän jälkeen yritykset maksavat hinnastomme mukaisen palkkion jokaisesta heille palvelun kautta järjestyvästä harjoittelijasta. Markkinatutkimuksemme mukaan yritykset ovat valmiita maksamaan palvelusta, joka tarjoaa helpon, nopean ja laadukkaan kanavan löytää oikeanlaisia resursseja oikeisiin tarpeisiin kohdennetussa aikaikkunassa.Osaa.fi pitää tallessa suosittamiesi työelämänkorttien tiedot yhdessä paikassa ja muistuttaa Sinua ajoissa, kun työelämänkorttisi on vanhenemassa.

Monet työelämänkortit ovat voimassa määräajan ja ne tulee uusia ennen voimassaolon umpeutumista. Katko kortin voimassa olossa voi aiheuttaa katkon myös työnteossa. Miten muistaa uusia jokainen työelämänkortti ajoissa?


Osaa.fi tietää työelämänkorttien voimassaoloajat

Osaa.fi-palvelu tietää kymmenien työelämänkorttien voimassaoloajat. Järjestelmä laskee syötetystä suorituspäivästä eteenpäin voimassaoloajan ja muistuttaa tähän tietoon perustuen Sinua hyvissä ajoin työelämänkortin voimassaolon umpeutumisesta. 


Tilaa ilmainen muistutus sähköpostiisi

Osaa.fi muistuttaa Sinua tärkeistä päivämääristä. Tilaa muistutukset työelämänkorttien voimassaolon umpeutumisesta sähköpostiisi. Se tapahtuu helposti Osaa.fi -palvelussa.

        
Toimi näin:

  • Rekisteröidy Osaa.fi -palvelun käyttäjäksi
  • Kirjaa palveluun työelämänkorttiesi suorituspäivät
  • Osaa.fi muistuttaa Sinua ennen työelämänkortin voimassaolon umpeutumista
Rekisteröidy tästä ja talleta työelämänkorttien tiedot yhteen paikkaan!
Saat maksuttoman muistutuksen työelämänkorttien vanhenemisesta.