Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Yrityksille

Löydä harjoittelija nopeasti ja helposti

header image

Ilmoita avoimesta harjoittelupaikasta

Yrityksen edustajana voit ilmoittaa helposti avoimista työ- ja harjoittelupaikoista. Ilmoittaessasi avointa paikkaa, syötät vain työpaikan tiedot, vaadittavan kokemuksen ja harjoittelun ajanjakson, jonka jälkeen palvelu ehdottaa toiveitasi parhaiten vastaavat ehdokkaat.

Ilmoita avoimesta paikasta ›

Harjoittelijat helposti

Osaa. fi-palvelun Harjoitteluhaun avulla kohtaat kätevästi harjoittelupaikkoja ja työtä etsiviä opiskelijoita, työharjoittelijoita tai maahanmuuttajia, tai voit olla suoraan yhteydessä oppilaita edustaviin oppilaitoksiin.

Harjoitteluhaku on moderni tapa yritykselle löytää yrityksen kriteereitä vastaavia harjoittelijoita vaivattomasti yhdestä paikasta. Palvelun kautta voit helposti selata läpi sopivimmat ehdokkaat, ja kutsua heidät suoraan haastatteluun sinulle sopivimpaan ajankohtaan. Tietojen syöttämisen jälkeen palvelu yhdistää sopivia harjoittelupaikan hakijoita sopiviin harjoittelupaikkoihin ja listaa parhaat vaihtoehdot molemmille osapuolille yhteydenottoa varten. Kumpi tahansa osapuolista voi ottaa yhteyttä ensimmäisenä kriteerien täyttyessä.

Harjoittelijasta työntekijäksi

Hyvä työntekijä on erityisen tärkeä osa yritystä. Kun uutta työntekijää ajetaan sisään, voi se viedä paljon aikaa ja resursseja. Työharjoittelu on erittäin hyvä tapa työntekijälle osoittaa asenteensa, näyttää kyntensä ja työllistyä yritykseesi harjoittelujakson jälkeen. 


Työharjoittelussa työntekijä voi näyttää vahvuutensa ja  parhaat osaamisalueensa, ja kehittää ammatillista osaamistasi suoraan työpaikkaa silmällä pitäen. Tällöin sinun työnantajana on helpompi palkata suoraan jo työkulttuurinne ymmärtävä ja tehtävät hallitseva henkilö työpaikkaan suoraan harjoittelun kautta. Harjoitteluhaku luo kätevän kanavan harjoittelun jälkeiseen työllistymiseen.

Yhteistyöhön Osaamistehtaan kanssa

Osaamistehdas Oy on yrittäjävetoinen työelämänkortteihin erikoistunut testaus-, koulutus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Osaamistehdas on pieni ja ketterä yritys, jonka kanssa asioiminen on joustavaa ja nopeaa. 


Osaamistehtaan palveluihin kuuluvat verkkopalvelut Hygieniapassi.fi, Anniskelupassit.fi, Työturvakortit.fi, Harjoittele.fi ja Osaa.fi.


Tutustu työelämänkorttipalveluihin.